Planinske kuće Runolist nalaze se na 300 metara od centra Crnog Luga, a nude prostranu terasu s besplatnom opremom za roštilj i dječje igralište. Ova planinska kuća uključuje besplatni WiFi. Nacionalni park Risnjak udaljen je 1,5 km.

Sve planinske kuće sadrže namještenu terasu s pogledom na planinu te dnevni boravak s prostorom za sjedenje i TV-om sa satelitskim programima. Također, sve obuhvaćaju potpuno opremljenu kuhinju s blagovaonicom te kupaonicu s tušem, sušilom za kosu i besplatnim kozmetičkim priborom. Gostima je dostupan dodatni WC. Pojedine jedinice sadrže perilicu posuđa, perilicu rublja i pećnicu.

Gosti planinskih kuća Runolist besplatno mogu koristiti saunu, hidromasažnu kadu i fitness-centar u sklopu objekta. Trgovina prehrambenih proizvoda udaljena je 300 metara. Najbliži restoran i kafić nalaze se na 1,5 km. Gosti mogu igrati košarku i nogomet ili voziti bicikl (200 metara od objekta). Mogućnosti za ribolov dostupne su na Mrzlovodičkom jezeru, koje je udaljeno oko 8 km od planinskih kuća Runolist. Najbliža žičara udaljena je 22 km.

Stajalište lokalnog autobusa udaljeno je 300 metara. Planinske kuće Runolist nalaze se na 12 km od autobusnog i željezničkog kolodvora u Delnicama te 35 km od Zračne luke Rijeka Objekt sadrži besplatno parkiralište.

„Sve je nadmasilo nasa ocekivanja. Domacin uvijek na usluzi.” Ksenija iz Hrvatske (preuzeto sa booking.com)

Govorimo vaš jezik!

Chalets Runolist pruža dobrodošlicu Booking.com gostima od 12. stu. 2013.

Show Buttons
Hide Buttons