Kuća za odmor “Jasna” (Holiday home “Jasna”) nalazi se u Crnom Lugu, a nudi bar, zajednički salon, vrt, besplatan WiFi i pogled na vrt. Do Fužina ima 23 km, a na raspolaganju je besplatno privatno parkiralište.

Apartman uključuje spavaću sobu, TV ravnog ekrana, opremljenu kuhinju s perilicom posuđa i mikrovalnom pećnicom, perilicu rublja te kupaonicu s tušem. Uz nadoplatu su dostupni ručnici i posteljina.

U objektu se poslužuje kontinentalni doručak.

Kuća za odmor “Jasna” (Holiday home “Jasna”) nudi dječje igralište i terasu.

Objekt je smješten 42 km od Rijeke i 48 km od Crikvenice. Najbliža zračna luka, Zračna luka Rijeka, udaljena je 25 km od objekta Kuća za odmor “Jasna” (Holiday home “Jasna”).

„Proveo sam prekrasan jednonoćni boravak u selu Crni Lug, koje je okruženo prekrasnim šumama i planinama. Ova kuća lijepo je uređena i najbolja je opremljena u kojoj sam ikada boravio. Vlasnici pridaju veliku pozornost detaljima i čine da se osjećate kao kod kuće. Bio je frižider pun hrane i pića za mene. Voće, jogurt, mlijeko, sir, šunka, čak i ukusne domaće knedle! Također obuhvaća nedavno moderniziranu kupaonicu i spavaću sobu svijetlu i prozračnu. Udoban krevet Pa sam dobro spavao. Vlasnikov sin, Alen, me odveo u lokalni bar na nekoliko piva i sjedili smo i razgovarali za dosta nekoliko sati. Preporučujem da ostanete ovdje. I volio bih se vratiti jednog dana.”

Recenzia jednog od gostiju, Davida sa Tailanda (preuzeto sa booking.com)

Kontakt:

zdravko.janjus@gmail.com

+385915392990

Show Buttons
Hide Buttons